Bright

ENLIGHTENED LIVING

Welcome to The Bivart.

In a privileged setting, on a wide and tree lined avenue, the rehabilitation plan for nos. 28 and 30 at Av. Luís Bívar has been designed as an open invitation to the light.

Its strong architectural identity results from the regeneration of a more classical iteration that is typical of the neighbourhood buildings and the introduction of modern materials.

An inspiring place to be.

The building is flooded with light beaming in from the French windows, revealing the soft cream tone of the Lioz limestone and the contrasting sober grey of the balconies with contemporary, vertical and sweeping results.

The Bivart comprises two independent blocks with separate entrance atriums and shared communal areas – parking, storage, and condominium hall.